6ο Newsletter

efti2

Εκδήλωση με θέμα «Καινοτομία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα»

Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 η Κοινότητα Γνώσης και Καινοτομίας σε συνεργασία με το Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Καραολή και Δημητρίου 80) ερευνητική ημερίδα με θέμα «Καινοτομία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα», στην οποία παρευρέθηκαν πολλά στελέχη της αγοράς, μέλη ΔΕΠ και μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί φοιτητές.

Δείτε το Δελτίο Τύπου Εδώ
efti webinar

Συμμετοχή στο webinar “Electronic Freight Transport Information (eFTI) and its positioning in the Freight & Logistics sector”

Στα πλαίσια του εργαλείου του έργου EFTI, στις 24 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Ηλεκτρονικές Πληροφορίες Μεταφοράς Εμπορευμάτων (eFTI) και η τοποθέτησή τους στον τομέα Εμπορευματικών & Logistics», όπου συμμετείχε η ομάδα της Κοινότητας Γνώσης για την παρουσίαση αυτής.

Ο κύριος στόχος του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι να δημιουργήσει μια κοινή αντίληψη για το πώς να ενσωματωθεί η eFTI στις καθημερινές επιχειρήσεις και τι πρέπει να σχεδιάσουν και να κάνουν οι εταιρείες ως επόμενα βήματα.

Δείτε το Αναλυτικό Πρόγραμμα

Μarketplace του προγράμματος της Κοινότητας Γνώσης & Καινοτομίας του Δήμου Πειραιά

Είστε επιχείρηση του Πειραιά; Επιλέξτε την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει για να μάθετε περισσότερα.

Η πλατφόρμα καινοτομίας (marketplace) αποτελεί βασικό πυρήνα του προγράμματος της Κοινότητας Γνώσης και Καινοτομίας. Παρέχει εξατομικευμένη πρόσβαση στις εφαρμογές της Κοινότητας, πληροφορίες για τη λειτουργία τους καθώς και Τεχνικές Πληροφορίες που αφορούν το κάθε έργο.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ

EFTI Training Διαθέσιμα μαθήματα

Η πλατφόρμα eFTI- electronic Freight Transport Information αποτελεί πληροφόρηση γύρω απο τον κλάδο των logistics παρέχοντας παράλληλα εκπαίδευση μέσα απο online μαθήματα εξειδικευμένων μελών. Τα διαθέσιμα μαθήματα αποτελούν:

  • Ανταλλαγή Ηλεκτρονικών Επιχειρηματικών Εγγράφων – Τεχνολογίες, Πρότυπα Και Πρακτικές
  • Εισαγωγικά στοιχεία για την κατασκευή ιστοσελίδας

Μείνετε σε συνεχή επαφή καθώς η πλατφόρμα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με μαθήματα.

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αρκεί να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα.

Ξεκινήστε τα Μαθήματα

On – demand πλατφόρμα - Massive Open Online Courses (MOOC) για το σύνολο των δυναμικών κλάδων Γαλάζιας Οικονομίας του Πειραιά

Η πλατφόρμα έχει εμπλουτιστεί με μαθήματα Massive Open Online Courses (MOOC), σχετικά με τους κλάδους της Γαλάζιας Οικονομίας του Πειραιά και θέματα σύγχρονα και καινοτόμα. Ορισμένα ανοιχτά μαθήματα αποτελούν:

  • Υπηρεσίες Διαδικτύου-Προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες Η/Υ
  • Ψηφιακός οδηγός πόλης Πειραιά
  • Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Σύγχρονες Πρακτικές Marketing
  • Οικονομική Διαχείριση και Λήψη Αποφάσεων

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αρκεί μια απλή εγγραφή.

Εγγραφείτε Τώρα