Συμμετοχή στην 87η Δ.Ε.Θ.

H Διεύθυνση Προγραμματισμού & Βιώσιμης Ανάπτυξης του Δήμου Πειραιά και η Δράση της Κοινότητας Γνώσης και Καινοτομίας, συμμετέχει στο περίπτερο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ) στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης- Δ.Ε.Θ., στοχεύοντας στην προβολή και ανάδειξη του πολυδιάστατου έργου τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης μέλος της ομάδας του έργου θα παρέχει εξατομικευμένη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες του έργου της Κοινότητας Γνώσης και Καινοτομίας, μέσα από το αναλυτικό φυλλάδιο που θα δοθεί στους επισκέπτες. Επίσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν και για τις άλλες δύο δράσεις του Δήμου Πειραιά και συγκεκριμένα το:

 

  • Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Πειραιά και
  • Κέντρο Προώθησης της Επιχειρηματικότητας Νεοφυών Επιχειρήσεων στο Δήμο Πειραιά

 

Στη φετινή Δ.Ε.Θ., με έμφαση στην ενίσχυση της ελληνικής ναυτιλίας και βιομηχανίας, εστιάζει στην ιδιαίτερη συμμετοχή επιχειρήσεων – μελών του ΕΒΕΠ, που εκπροσωπούν την εν γένει ναυτιλιακή και βιομηχανική δραστηριότητα του Πειραιά, με τα πολλαπλά οφέλη προβολής, εξωστρέφειας και ανάπτυξης συνεργασιών, που αυτή προσφέρει.

Η Κοινότητα Γνώσης και Καινοτομίας θα υποδέχεται τους επισκέπτες του στο Περίπτερο 2 (θέση 3) από τις 9/9/2023 έως και τις 17/9/2023. Ώρες λειτουργίας καθημερινά 11:00 – 15:00.

KICS Team6 Σεπτεμβρίου 20230 comments